Borsato

Het oog kan de meest wonderbaarlijke visioenen op het netvlies projecteren, wij willen graag deze projecties vastleggen op de gevoelige plaat. We zijn er op voorbereid om u te ondersteuen in allerlei vormen van fotografie.

The eye can project the most miraculous visions on the retina, we would like to record these projections in the most exclusive manor. we are prepared to serve you in all kinds of photography.


Mijn werk

Rust, stilte en binnen is in contrast met Lawaai, druk en buiten, maar toch zijn dat wel mijn uitgangspunten. Ik geniet van allebei de vormen van fotografie. Portret waar het draait om de juiste belichting en gevoel. De sport fotografie waarbij de snelheid de kwaliteit van de foto bepaalt.

Mijn werk als media fotograaf houdt me bij de les en geef me de kracht om niet te schuilen achter de lens maar realistisch te zijn over de feiten van de werkelijkheid.
Klik op de onderstaande foto's om mijn portfolio nader te bekijken.

Eventuele vragen en of prijsopgaves.


Als fotograaf wil je echter maar een ding, het vastleggen van een waardevolle emotie die je niet alleen in je geheugen wil vast houden, maar ook kunnen presenteren aan anderen.Hierbij de beloofde foto's van de TT van Assen, meer foto's verkrijgbaar via https://www.oypo.nl/F1178F7676FE2C43  
gedeelte van de verkoop gaat naar stichting Happy Smile Emmen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn werk en door dat feit meer te weten willen komen. Dan kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, mag u mag mij ook vrijblijvend bellen.

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.